Sunday, 17 January 2016

Fish & madafakin chips

Viktor je gurmán, to se pozná! Má rád dobré jídlo, které nevyvolává náhlé zvracení a které jej přímo pohladí na jazyku.
Zeptali jsme se jej jaké jídla má rád, a podle jeho slov má rád italskou,křováckou a školní kuchyni dále také kuchyni francouzskou, švédskou, tradiční českou a řeckou, dá si říct od asijské kuchyně a nepohrdne ani místními třineckými specialitami.
Ovšem je tady jídlo, které Viktor upřednostňuje a dává mu přednost před všemi ostatními - Britské národní jídlo Fish and chips.
Aby jste si mohli dopřát tento delikátní pokrm i vy, rozhodl Viktor se, že nám pro účely dobra prozradí tajný rodinný recept , který se v jejich rodině předává již několik generací.



Krok č.1 : Sbalíme si osobní věci do kufříku, který se hravě vleze do zavazadlového prostoru letadla. Nezapomeneme přibalit i peníze, které budou velmi důležité.
Krok č.2 : Odjedeme na Pražské letiště, a koupíme si zpáteční letenku na nejbližší let Ryanairu do Londýna.



Krok č.3 : Nastoupíme na letadlo a čekáme na vzlet, během letu neobtěžujeme stupidními dotazy a požadavky palubní průvodčí.
Krok č.4 : Po příletu nasedneme na metro a dopravíme se do centra, kde vyhledáme pouliční stánek Fish&chips.



Krok č.5 : Nakoupíme tolik fish&chips, abychom naplnili celý kufřík, zaplatíme.
Krok č.6 : Vrátíme se na letiště, nastoupíme do letadla a po příletu do Brna nastoupíme na vlak přímo domů.
Krok č.7 : Po příjezdu domů vyklopíme všechno to delikátní jídlo které jsme nakoupili, svoláme rodinu, a započneme hody.
Krok č.8 : Tento požitek můžeme zmnohonásobit tím, že si do poháru nalijeme Irn Bru, a mezi sousty jej usrkávám, přesně tak, jak to má rád Viktor.


Děkujeme Viktorovi za prozrazení tohoto skvostného a přitom tak jednoduchého receptu, a doufáme, že i Vám bude chutnat!

No comments:

Post a Comment